28 oct. 2008

my other me

ce ramane dintr-o iubire? adica atunci cand celalalt isi ia jucariile si pleaca...in speta dragostea cu tot cu accesoriile ei - vreo 2 bluze si o periuta de dinti niste ciorapi uitati pe sarma la uscat niste reviste prin baie hmmm...nu stiu. chestii.
cu ce mai ramai? in afara urechii lipite de telefon ca doar doar o suna si a tresaririlor de fiecare data cand suna.. pt ca suna. nu stiu cum se face dar in momente de astea toti isi amintesc de tine...ba e intalnirea de 10 ani a liceului, ba concurs de table (chit ca n-ai jucat table in viata ta), ba unul iti cere bani, altul greseste numarul si singura voce suava pe care o auzi in ultima vreme te informeaza ca nu ti-ai platit ratele si ca ar fi cazul pt ca altfel...
hmmmmmm?
bine, asta am inteles...restul?! cand pe oriunde te uiti nu o vezi decat pe ea. in baie parfumul de la ea, pe pat asternuturile colorate pe care le-a luat, in sifonier ceva camasi de la diverse evenimente importante pt toata lumea sau strict pt voi, ceva maruntisuri care nu stii exact la ce folosesc dar sigur sunt dragute, pt ca ei i se pareau asa.
mai ai camasi de la foste iubite, dar cum ele au plecat doar pt ca tu ai vrut, sau iubirea aia care la inceput iti ardea carnea s-a transformat in iubirea asta lancezita pt care nimeni nu mai da nimic si, sigur ca da, cel mai simplu si corect a fost sa va strangeti mainile si sa va intoarceti fundurile. revenind...camasa asa de la iubita de care vorbeam...ai pastrat-o frumos pe umeras, ca doar nu ai fi dat bunatate de textila de la o fata care nu iti mai spune nimic ...dar astea sunt altceva. sunt cu totul altceva. nu le poti purta pt ca te gandesti la ea, nu le poti arunca asa cum ea a aruncat dragostea voastra fix in pubela din spatele blocului.
asa ca impachetezi tot si le ascunzi pe undeva...si de fiecare data cand treci pe langa cutia aia (indiferent unde o pui are ea grija sa iti apara in cale) te uiti la ea amintindu-ti.
asta doar pana intr-o zi cand uiti si de cutie si de ce ai pus in ea. te apuca curatenia de toamna prin iunie si o duci din greseala la gunoi...asta pt ca nu toate nimicurile puse acolo conteaza.
pentru ca nu asta ramane, de fapt.
ne ramanem noi insine, transformati. si asta e cel mai mare dar pe care celalalt ni-l putea face. pt ca indiferent de felul in care a plecat este in noi. pentru ca daca o iubire mare nu te transforma ea nu a insemnat nimic. si daca dupa o iubire mare nu mai credem ea nu a insemnat nimic.




JOE COCKER - NOW THAT THE MAGIC HAS GONE
Asculta mai multe audio Muzica »

Niciun comentariu: